• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af

Mafua'aga ma fofo o le lanu atoa ta'ita'iina mata fa'aaliga

I le sosaiete i aso nei o loʻo faʻalauiloaina faʻaaliga lanu atoa o le LED, o nisi tagata faʻaoga o le a mautinoa lava e feagai ma faʻafitauli e pei o mata faʻaaliga taʻitaʻia.E faʻafefea la ona taulimaina lenei ituaiga faʻafitauli o le faʻaaliga faʻaaliga LED?O se aotelega lenei o fa'aaliga Deli mo lau fa'amatalaga:

1. Afai e faʻapipiʻi le mata fou ma faʻamalosia, o le mafuaaga autu o le faʻatonuina o le kata e faʻapipiʻi e le saʻo, pe le faʻapipiʻiina saʻo le uaea.

2. Afai e tupu lenei mea mataʻutia pe a uma ona faʻaaogaina mo se vaitaimi, faʻaopoopo i le toilalo o le kata faʻatonutonu, o le mafuaʻaga sili ona tele o le vai e ulu atu i le laupapa ma mu ai le pu poʻo le eletise.

Afai e te manaʻo e foia lenei faʻafitauli, e mafai ona e taumafai e faʻafesoʻotaʻi se mataʻituina ma se DVI faʻaoga e iloa ai pe o le DVI o loʻo i ai se faʻailoga masani o le DVI o le kata faʻataʻitaʻi.
O le mea moni, o le mafuaʻaga o le faʻaaliga faʻaalia o le LED e mafai ona avea ma faʻafitauli i le kata faʻataʻitaʻi ma le avetaavale.Afai o lea, e mafai ona tatou taumafai e aveese le uaea fesoʻotaʻiga o le kata e maua i tua o le faʻaaliga faʻaaliga ma oomi le faʻamau faʻamau i luga o le kata maua e vaʻai ai pe masani le suʻega mata.

O le mea moni, e le mafai ona faʻavaivaia mafuaʻaga mo le faʻafefeteina o le mata, ma o isi mafuaaga e ono mafua ai ona faʻanenefu le faʻaaliga faʻaalia o le LED o loʻo faʻasoa foi iinei:

1. E le mafai ona faʻaalia le faʻaaliga faʻaalia o le LED.Fofo: Siaki pe o le sapalai eletise o le faʻaaliga faʻaeletoroni e masani, pe o iai se 220V malosi faʻapipiʻi, pe maualalo pe maualuga.

2. O le fa'aaliga fa'aalia o le LED e le masani, fa'anenefu lau ma fa'apena.Fofo: Pe sa'o le fa'atulagaina o le ta'iala ta'ita'i ta'ita'i, pe o le laina feso'ota'iga e masani, ma pe o le 6V mana tu'uina atu o le ta'iala ta'ita'i e masani.

3. O se vaega o le fa'aaliga mata e le masani, e pei o le lanu uliuli ma le mata faanenefu.Fofo: Siaki pe o loʻo galue masani le faʻaogaina o le eletise, o le laina faʻailoga e sese;ua faaletonu le module tasi o le lau.

E taua le taʻua o mataupu faʻatatau o le faʻaaliga faʻaalia o le LED:

1. Siaki pe o fesoʻotaʻi masani le laina mai le faʻauluuluga faʻapipiʻi i le faʻailoga IC, ma vaʻai pe i ai se vaʻa puʻupuʻu poʻo se mea faapena.

2. Siaki pe o le fa'ailo fa'amau o le uati e masani ai ma pe o le a le lava fa'ailo.

O le a lava le umi o mea o loʻo i luga e faia lelei, ou te talitonu o le a maua e aʻu uo se fofo lelei i le faʻafitauli o le faʻaaliga faʻaalia o le LED.

Faaiuga: O loʻo faʻamoemoe o faʻamatalaga o loʻo i luga e mafai ona fesoasoani i tagata faʻaoga e foia o latou faʻafitauli pe a latou feagai ma le faʻalavelave mataʻutia o le faʻaalia o le lanu lanu atoa o le "hua screen".


Taimi meli: Iul-22-2022