• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af

O le taumafanafana i fafo lanu atoa LED fa'aali vai fofo vaifofo

O le mamafa o timuga i le taumafanafana o se suʻega tele mo le leai o se suavai o le faʻaaliga lanu lanu atoa i fafo, e faʻafefea la ona taulimaina le faʻaogaina o le vai o le faʻaaliga LED lanu atoa i fafo i le taumafanafana?Fa'asoa fa'aaliga fa'aalia le fa'aalia o vaifofo vai!

Fuafuaga vai mo le fa'aaliga lanu lanu atoa i fafo i le taumafanafana:

1. Usu se vai tele i se ie po'o se solo i le saoasaoa sili ona vave, ona fa'amago lea i le isi laasaga.Manatua e manaʻomia le faʻaogaina o le eletise.

2. A uma ona faʻagogo le lau, faʻaauau pea le malosi ma le matua.O laasaga fa'atino fa'apitoa e fa'apea:

Fa'agasolo fa'agaioiga: o le pa'epa'e atoa o le lau o le 10%, ma le malosi-i luga ole taimi matua e 8-12 itula.

O le susulu pa'epa'e atoa e 30%, o le taimi e 12 itula

O le susulu paʻepaʻe atoa e 60%, o le taimi e 12-24 itula

O le susulu paʻepaʻe atoa e 80%, o le taimi e 12-24 itula

O le susulu paʻepaʻe atoa e 100%, o le taimi e 8-12 itula

3. E leai se faʻafitauli pe a maeʻa laasaga o loʻo i luga, ae e tatau ona e gauai atu i vaega nei i le taimi o le taotoga:

a.E tatau ona faia faiga tutusa i le taimi e ulu atu ai le tino o le lau i totonu o le vai, ma e le tatau ona tolopo le taimi.

e.Faʻagogo vave le tino o le lau na ulu i le vai.

i.Aua ne'i tu'u le tino o le lau na ulu i totonu o le vai i totonu o le pusa ea, lea e ono fa'aleagaina ai lopa moli LED.

o.Fa'alogo lelei pe iai le vai o le pusa ea.

u.Afai o le tino mata pe a uma ona ulufale i le vai e le o taulimaina i le taimi, e ono aʻafia ai le mautu o le tino o le lau i sina itu, ma e mafai ona maua le mea mataʻina o moli mate i le faagasologa o le matua.

f.Afai o le faʻaaliga faʻaalia o le LED lanu atoa o loʻo i ai le vai i totonu o le pusa ea mo le sili atu i le 72 itula, e leai se tau toe faʻaleleia, faʻamolemole tago i ai ma le faʻaeteete.


Taimi meli: Mati-10-2022