• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af

Le lelei o faʻaaliga LED laʻititi i totonu o faʻaoga i totonu

  • Le lelei o faʻaaliga LED laʻititi i totonu o faʻaoga i totonu
  • A'o fa'asolo atili le fa'aogaina o tekonolosi fa'aaliga LED, o le va o fa'aaliga fa'aaliga LED e mafai ona la'ititi ma la'ititi, o lea e aliali mai ai le fa'aaliga LED la'ititi lea e masani ona tatou fa'alogoina.E masani ona faʻaaogaina i totonu o potu fono ma fale faʻaaliga, o le a leai se saito, faʻafefe, faʻalavelave, ma isi pe a vaʻaia i se vaʻaiga vavalalata;ona, ina ia avea ma se avanoa i potu fono, o a uiga o faʻaaliga LED laiti-pitch?
  • 1. Leai se splicing: Ona o le fufusi splicing i le va o modules, e mafai ona ausia se ata atoa e leai se aafiaga splicing e toetoe lava a faigata ona iloa ma le le lava o mata.O le a le tipiina foliga o le tagata pe a faʻaaogaina mo faʻasalalauga vitio mamao.Pe a faʻaalia pepa e pei o le upu, Excel, PPT, ma isi, o le a leai se faʻafefiloi o suʻega ma laulau vaeluaga, e mafua ai le sese faitau o mea.
  • 2. Lanu ma susulu tutusa o le lau atoa: Ona o le tuufaatasiga modular ma le itu-i-point calibration, o le faʻaaliga LED o le a le i ai le lanu ma le susulu le tutusa i le va o modules, e tusa lava pe a uma le faʻaaogaina umi, o le a faʻapogisa pito ma o poloka lanu i le lotoifale o le a pogisa.Ia tutusa le maualuga o le lau atoa.
  • 3. Tele fetuutuunai laina o le susulu: O le susulu o le laititi-pitch LED faʻaaliga e mafai ona fetuutuunai i se lautele lautele, ma e mafai ona faʻaalia masani i siosiomaga susulu poʻo le pogisa.E le gata i lea, o le maualalo o le susulu ma le maualuga o le grayscale tekinolosi e mafai foi ona ausia le maualuga o le malamalama i le maualalo o le malamalama.
  • 4. Tele fetuutuunaiga o le vevela lanu lanu: E faʻapea foʻi, o le faʻaaliga LED laʻititi e mafai ona fetuunai le vevela lanu o le lau i se lautele lautele.I lenei auala, o le toe faʻaleleia saʻo o ata e mafai ona faʻamautinoa mo talosaga e manaʻomia ai le maualuga o le lanu, e pei o le studio, virtual simulation, medical, meteorology, etc.
  • 5. Itulau va'aiga lautele: Fa'aaliga la'ititi la'ititi fa'aaliga LED e masani lava ona i ai le lautele lautele o le va'aiga e toeitiiti 180.°, lea e mafai ona faʻafeiloaʻi ai manaʻoga mamao ma vaʻaiga itu o potu fono tetele ma fale fono.
  • 6. Fa'atusatusa maualuga, fa'afou maualuga: E mafai ona tu'uina atu ata ma fa'amalamalamaga maualuga ma fa'atamaoaigaina tulaga, ma o le a leai se toso i le fa'aaliga o ata fe'avea'i maualuga.
  • 7. Pusa manifinifi: Fa'atusatusa i le DLP masani ma le fusuaga fa'atatau, e fa'asaoina ai le tele o avanoa.I le tele lava e tasi, e sili atu ona faigofie le felauaiga nai lo LCD.
  • 8. Umi o le soifua tautua: O le tautua ola e masani lava e sili atu i le 100,000 itula, lea e mafai ona faʻaitiitia lelei ai le faʻaaogaina mulimuli ma le tausiga o tau ma faʻaitiitia le mamafa o galuega a le aufaigaluega tausiga.
  • O nisi ia o mea lelei o fa'aaliga LED laiti i totonu o fa'aoga i totonu.Ou te talitonu i se taimi lata mai, i lalo o le manatu o le faʻaitiitia o tau, o faʻaaliga LED laiti e mafai ona maua le avanoa e avea ai ma oloa autu o faʻaaliga tetele i totonu.
  • Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le faʻaaliga o le faʻaaliga LED laʻititi, o le lumanaʻi o le a le gata ina atiina ae i le tulaga o le faʻaaliga saʻo, ae faʻapea foi i le maketi i fafo ma le maketi o talosaga ile fale.

Taimi meli: Aukuso-25-2022